Wonder – 25 februari kl 19.00

Wonder  –  25 februari  kl 19.00

Original Name:

Genre: Drama

Språk:

IMDB Betyg: n/a

Dag:

Datum:

Entre´:

Release Date: Bulunamadı

Wonder – 25 februari kl 19.00 Sammanfattning:

Baserat på New York Times-bästsäljaren med samma namn av R. J. Palacio, berättar WONDER den oerhört inspirerande och hjärtvärmande historien om August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation. August ska börja femte klass och för första gången går på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll. Föräldrarna spelas av Julia Roberts och Owen Wilson, och August spelas av Jacob Tremblay som vi tidigare sett i Oscar-nominerade ”Room”.

I rollerna:
Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Daveed Diggs
Regi – Stephen Chbosky
Speltid – 113 min
Genre – Drama
Åldersgräns – Ej angivet
Originaltitel – Wonder
Premiärdatum – 2018-02-23
Distributör – Fox/Nordisk

Comments are closed.