Tårtgeneralen – 11 mars kl 19.00

Tårtgeneralen  –  11 mars  kl 19.00

Original Name:

Genre: Drama, Komedi

Språk:

IMDB Betyg: n/a

Dag:

Datum:

Entre´:

Release Date: Bulunamadı

Tårtgeneralen – 11 mars kl 19.00 Sammanfattning:

Året är 1984 och tv-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig Hasse P – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen som är hämtad ur verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk.

I rollerna:
Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Tomas von Brömssen
Regi – Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
Speltid – 0 min
Genre – Drama, Komedi
Åldersgräns – Ej angivet
Originaltitel – Tårtgeneralen
Premiärdatum – 2018-03-07
Distributör – SF Studios

Comments are closed.