C’est la vie – 25 mars kl 19.00

C’est la vie  –  25 mars  kl 19.00

Original Name:

Genre: Drama, Komedi

Språk:

IMDB Betyg: n/a

Dag:

Datum:

Entre´:

Release Date: Bulunamadı

C’est la vie – 25 mars kl 19.00 Sammanfattning:

Duon som skrev och regisserade EN OVÄNTAD VÄNSKAP är tillbaka! För brud och brudgum är det den viktigaste natten i deras liv. Men för cateringkillen Max, fotografen Guy och sångaren/underhållaren/DJ James är det en kväll precis som alla andra, likväl som för alla dem som jobbar bakom kulisserna i det extravaganta slottet strax utanför Paris. Pierre och Helena är ett av de par som bestämt sig för att fira sin kärleksförening på slottet. Från första morgonstund till och med nästa dags soluppgång får vi följa deras bröllopsfest, men genom ögonen hos dem som får denna magiska tillställning att bli verklighet. Och självklart blir inte allt som de hade tänkt sig. Eric Toledano och Olivier Nakache, duon som skrev och regisserade EN OVÄNTAD VÄNSKAP, är tillbaka med en ny komedi som är en hyllning till livet, kärleken och all kalabalik däremellan.

I rollerna:
Suzanne Clément, Jean-Pierre Bacri, Kévin Azaïs, Jackee Toto, Jean-Paul Rouve, Benjamin Lavernhe
Regi – Olivier Nakache, Eric Toledano
Speltid – 117 min
Genre – Drama, Komedi
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Le sens de la fête
Premiärdatum – 2018-03-09
Distributör – Njutafilms

Comments are closed.