Death wish – söndag 29 april kl 19.00

Death wish  –  söndag 29 april  kl 19.00

Original Name:

Genre: Action, Drama, Thriller

Språk:

IMDB Betyg: n/a

Dag:

Datum:

Entre´:

Release Date: Bulunamadı

Death wish – söndag 29 april kl 19.00 Sammanfattning:

Nu kommer regissören Eli Roths nytolkning av den klassiska thrillern Death Wish från 1974. Kirurgen Dr Paul Kersey (Bruce Willis) lever med sin fru (Elisabeth Shue) och tonårsdotters (Camila Morrone) i en lugn förort till Chicago. Pauls enda kontakt med stadens eskalerande våld är genom de offer han vårdar på sin akutmottagning. Tills en dag – då hans fru och dotter blir brutalt överfallna i sitt hem. Polisen har inga resurser att utreda dådet men Paul är fast besluten att skipa rättvisa och tar själv upp den blodiga jakten på förövarna. Snart börjar medierna rapportera om en anonym gärningsman som brutalt mördar stans kriminella. Paul slits mellan att vara en vanlig familjeman och en brottsbekämpande skuggfigur; en kirurg som plockar kulor ur offrens kroppar och en skoningslös hämnare som jagas av både media och polis. Vem är egentligen ”The Grim Reaper” – en skyddsängel eller en grym bödel?

I rollerna:
Bruce Willis, Elisabeth Shue, Vincent D’onofrio, Jack Kesy, Dean Norris, Mike Epps
Regi – Eli Roth
Speltid – 108 min
Genre – Drama, Action, Thriller, Crime
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Death Wish
Premiärdatum – 2018-04-13
Distributör – SF Studios

Comments are closed.