Lady bird – söndag 13 maj kl 19.00

Lady bird  –  söndag 13 maj  kl 19.00

Original Name:

Genre: Okategoriserade

Språk:

IMDB Betyg: n/a

Dag:

Datum:

Entre´:

Release Date: Bulunamadı

Lady bird – söndag 13 maj kl 19.00 Sammanfattning:

I Lady Bird får vi se ett dramatiskt och turbulent förhållande mellan en mamma och hennes tonårsdotter. Christine ”Lady Bird” McPherson (Saoirse Ronan) kämpar mot, men är precis som hennes väldigt kärleksfulla och viljestarka mamma (Laurie Metcalf), en sjuksköterska som arbetar outtröttligt för att hålla familjen uppe efter att Lady Birds far (Tracy Letts) förlorar sitt jobb. Dramat utspelar sig i Sacramento, Kalifornien år 2002, mitt i ett snabbt skiftande amerikanskt ekonomiskt landskap, är Lady Bird en inverkan på de relationer som formar oss, de övertygelser som definierar oss och den oöverträffade ljuvlighet hos en plats som heter hemma.

I rollerna:
Saoirse Ronan, Odeya Rush, Tracy Letts, Kathryn Newton, Timothée Chalamet, Laurie Metcalf, m.fl
Regi – Greta Gerwig
Speltid – 93 min
Genre – Ej angivet
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Lady Bird
Premiärdatum – 2018-03-09
Distributör – UIP/Universal

Comments are closed.